Ankara 5 Şubesi

"EĞİTİM-BİR-SEN YAYINLARI" STANDINA YOĞUN İLGİ

Eğitim-Bir-Sen Ankara 5 No’lu Şube, Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampüsü’nde bir stant açarak Eğitim-Bir-Sen yayınlarını tanıttı. Üyelerin ve çalışanların yoğun ilgi gösterdiği stantta bulunan yayınların tamamı dağıtıldı.

Eğitim-Bir-Sen Ankara 5 No’lu Şube Başkanı Ayhan Okuyucu, Başkan Yardımcısı İsa Can, Hacettepe Üniversitesi Temsilcisi Vahdet Ateş ve birim temsilcilerinin hazır bulunduğu yayın tanıtım standında üniversite personeliyle sohbet edilerek, çeşitli konularda sorulan sorulara yanıt verildi.

Akademisyenlerin mali hakları ile ilgili soruları cevaplan Ayhan Okuyucu, bu konuda hazırlanan ve ilgili makamlara da ulaştırılan ‘Akademisyenlerin Mali Hakları’ ile ilgili kitapçık hakkında bilgi verdi.

Farkındalık oluşturmak amacıyla böyle bir girişimde bulunduklarını, bunun yanı sıra kitap okuma alışkanlığının yaygınlaştırılmasını da hedeflediklerini belirten Okuyucu, söz konusu faaliyetin diğer üniversite kampüslerinde de sürdürüleceğini söyledi. 

- See more at: http://www.egitimbirsen.org.tr/-egitim-bir-sen-yayinlari--standina-yogun-ilgi-/4676/216/detay-sube-haberleri#sthash.ieoiSJU7.dpuf