Ankara 5 Şubesi

KREDİ YURTLAR KURUMU GENEL MÜDÜRÜ SİNAN AKSU ZİYARET ETTİK

Eğitim-Bir-Sen Ankara 5 No’lu Üniversite Şubesi olarak Şube Başkanı Ayhan OKUYUCU, Başkan Vekili Ebru BAYAZİT,  Başkan Yardımcısı Ahmet YAĞCI ile birlikte Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürü Sinan AKSU’ya yeni atandığı görev dolayısıyla hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdik.

Karşılıklı bilgi alışverişinin yapıldığı toplantıda ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten AKSU “Kurumda yapılması gereken güzel işleri bir an önce hayata geçirmeye çalıştıklarını yurtlarımızda kalan öğrencilerimize evlerini aratmayacak hizmetleri gerçekleştirmeye çalıştıklarını söyledi.”

Başkan Ayhan OKUYUCU “Daha önce Ankara 1No’lu Şubemize bağlı olan kurumun  2014 Eylül itibariyle şubemize bağlandı kısa sürede de olsa kurumun yapısını tanıyıp en güzel şekilde çalışmalara başladıklarını hatta üye yapısında gözle görülür bir ilerleme kaydettiklerini, yeni değiştirilen teşkilat kanunun ve yeniden yapılandırmanın en güzel şekilde gerçekleştirilmesinin en büyük arzuları olduğunu" dile getirdi.

Ziyaret sonunda Genel Müdür Sinan AKSU’ya tablo takdim edilerek hatıra fotoğrafı çektirildi. Genel Müdürümüze atanmış olduğu yeni görevinde başarılar diliyoruz.